120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Ben je een MMA-fan? Dan mag je de shorts en boxers van de limited edition KTV niet missen, die is gemaakt door het Tsjechische merk Styx en Karlos Terminator Vémola zelf. De shorts zijn gemaakt van 100% katoen, terwijl de boxershorts gemaakt zijn om in te sporten, omdat ze gemaakt zijn van een combinatie van katoen, antibacteriële modal en lycr...

Ben je een MMA-fan? Dan mag je de shorts en boxers van de limited edition KTV niet missen, die is gemaakt door het Tsjechische merk Styx en Karlos Terminator Vémola zelf. De shorts zijn gemaakt van 100% katoen, terwijl de boxershorts gemaakt zijn om in te sporten, omdat ze gemaakt zijn van een combinatie van katoen, antibacteriële modal en lycra. Beide ondergoedstukken zijn versierd met het Styx en KTV merklogo. KTV boxershorts en boxerslips zijn verpakt in een speciale VIP geschenkverpakking, zoals het hoort.

Karlos Vémola draagt Styx ondergoed

Goed uitgekozen ondergoed geeft je een gevoel van welzijn, verhoogt je gevoel van eigenwaarde en levert je bovendien pluspunten op bij je partner. Het is belangrijk om ondergoed te kiezen dat bij je maat past en gemaakt is van kwaliteitsmaterialen die comfortabel aanvoelen en de huid niet irriteren. Een goede keuze is Styx herenondergoed, dat in Tsjechië voornamelijk van katoen wordt gemaakt. Geen wonder dat Karlos Vémola dit Tsjechische merk koos voor zijn KTV merch.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-15 van 15 items
1-15 van 15 items