Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Om je gemotiveerd te voelen en je te concentreren op je prestaties, draag je functioneel ondergoed en sportsokken die zweet effectief afvoeren en onaangename geurtjes absorberen. Daarnaast wordt het gekenmerkt door een hoge duurzaamheid, uitstekende thermoregulerende eigenschappen en antibacteriële effecten, die bijvoorbeeld worden bereikt door...

Om je gemotiveerd te voelen en je te concentreren op je prestaties, draag je functioneel ondergoed en sportsokken die zweet effectief afvoeren en onaangename geurtjes absorberen. Daarnaast wordt het gekenmerkt door een hoge duurzaamheid, uitstekende thermoregulerende eigenschappen en antibacteriële effecten, die bijvoorbeeld worden bereikt door de toevoeging van zilvervezels. Neem een kijkje bij het sportondergoed voor dames en heren - dames kunnen functionele slips en beha's vinden, terwijl heren kunnen kiezen uit slips, boxers en shorts. 

Hoe kies je sportondergoed

Eerst en vooral moet sportondergoed je perfect passen - bijna als een tweede huid. Mannen kiezen meestal voor strakke slips of boxers, terwijl vrouwen trouw blijven aan de klassiekers in de vorm van functionele, klassiek gesneden slips en sportbeha's. Dit betekent niet dat je geen sportieve Brazilian of string kunt dragen - maar zorg ervoor dat je extra voorzichtig bent met je hygiëne. Hoe zit het met de materiaalkeuze? Het is aan jou of je de voorkeur geeft aan synthetische of natuurlijke vezels, waarvan merinowol en bamboevezel de bekendste zijn.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 745 items
naar de pagina
1-30 van 745 items