Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wees perfect jezelf. Draag damesondergoed dat je huid omhult met de meest comfortabele materialen. Als je goed zoekt, vind je geselecteerde stukken met enorme kortingen. Zelfs goedkoop ondergoed is van hoge kwaliteit. Kies uit een assortiment designerlingerie voor vrouwen. Klassieke slip, string, short of Brazilian? Hoge of lage sokken? In ons r...

Wees perfect jezelf. Draag damesondergoed dat je huid omhult met de meest comfortabele materialen. Als je goed zoekt, vind je geselecteerde stukken met enorme kortingen. Zelfs goedkoop ondergoed is van hoge kwaliteit. Kies uit een assortiment designerlingerie voor vrouwen. Klassieke slip, string, short of Brazilian? Hoge of lage sokken? In ons ruime assortiment vind je precies wat je nodig hebt. Geef je de voorkeur aan wereldwijde merken, zoals bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, of heb je liever Tsjechisch ondergoed? We hebben iets voor alles!

Sluit geen compromissen en kies uit kwaliteitslingerie voor vrouwen

Voor welke gelegenheid zoek je ondergoed? Voor intieme momenten vol passie is sexy lingerie van Obsessive perfect. Verfijnde pasvormen en materialen zachter dan een veertje maken van jou een godin. Als je op zoek bent naar tijdloze stukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid, kies dan voor een universeel monochroom ontwerp, zoals die van Calvin Klein. Heb je genoeg van werkdagen die allemaal een kopie zijn? Wees een rebel en draag kleurrijke stukken met speelse prints. Breng kleur in het saaie grijs van alledag.

Wil je een geheim weten? Bij het kiezen van damesondergoed is de gelegenheid niet zo belangrijk als de kwaliteit van de materialen. Kies voor katoen of bamboe en andere natuurlijke materialen waar je huid blij van wordt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 1841 items
naar de pagina
1-30 van 1841 items