Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Draag herenondergoed dat een geraffineerd ontwerp combineert met een comfortabele pasvorm. Sommige stukken kun je zelfs met een fikse korting kopen. Ja: Kijk, Smurf! Kijk! Kwaliteitsondergoed is niet weg te denken uit de garderobe van elke man. Sluit geen compromissen bij het kiezen. Zet in op beproefde materialen waar je huid dol op is en bepro...

Draag herenondergoed dat een geraffineerd ontwerp combineert met een comfortabele pasvorm. Sommige stukken kun je zelfs met een fikse korting kopen. Ja: Kijk, Smurf! Kijk! Kwaliteitsondergoed is niet weg te denken uit de garderobe van elke man. Sluit geen compromissen bij het kiezen. Zet in op beproefde materialen waar je huid dol op is en beproefde merken van wereld- en Tsjechische namen. Heb jij al ondergoed van het luxemerk Calvin Klein in je la liggen?

Designer ondergoed voor mannen die kwaliteit willen

Effen ondergoed, dat is de basis. Je kunt het bij elke gelegenheid dragen. Het is elegant, tijdloos, discreet en geeft je altijd het gevoel dat je een professional bent. Het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger biedt bijvoorbeeld precies zulk ondergoed voor mannen. Als je meer van Tsjechisch ondergoed houdt, kies dan voor het jonge Tsjechische merk Nedeto, dat deel uitmaakt van Nedeto.nl. In het aanbod vind je voornamelijk monochrome stukken of monochroom ondergoed met een subtiele print. Het assortiment herenondergoed bevat echter ook leuke en speelse stukken. Zo zullen shorts en boxershorts van Styx en Dedoles een waar genot zijn om te dragen.


Het meest comfortabele ondergoed is gemaakt van katoen of een mix van katoen en elastaan. Dankzij elastaan krijgt het katoen elasticiteit zodat het ondergoed zich perfect aanpast aan je vorm. Katoen is het natuurlijke materiaal dat het meest comfortabel is voor je huid.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 3236 items
naar de pagina
1-30 van 3236 items