Zomer Kerstmis! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

We brengen een derde van ons leven slapend door, dus waarom zouden we het niet aangenamer maken met een goed zittende pyjama van goede kwaliteit? Maak jezelf gelukkig en voeg een dames- of herenpyjama toe aan je garderobe om te genieten van een ontspannen avond bij de open haard, een seriemarathon op Netflix of zelfs een weekendontbijt in de wa...

We brengen een derde van ons leven slapend door, dus waarom zouden we het niet aangenamer maken met een goed zittende pyjama van goede kwaliteit? Maak jezelf gelukkig en voeg een dames- of herenpyjama toe aan je garderobe om te genieten van een ontspannen avond bij de open haard, een seriemarathon op Netflix of zelfs een weekendontbijt in de warme dekens. We hebben voor ieder wat wils - in ons aanbod vind je niet alleen satijnen en flanellen pyjama's, maar ook kerstpyjama's en sexy pyjama's voor speciale gelegenheden. 

Slapen als een droom

Rol jij 's nachts ook van links naar rechts, plakt je pyjama aan je rug en rolt hij steeds op, of wurgt hij je? Kies ervoor dat je nieuwe slaapkleding losjes zit en gemaakt is van materiaal van goede kwaliteit. Pas je keuze aan het seizoen aan - terwijl je in de zomermaanden tanktops en shorts van koel satijn vindt, heb je het in de winter altijd warm in een flanellen pyjama en warme dames- of herensokken. Investeer in ieder geval in kwaliteit. Hoe lang een pyjama meegaat, hangt altijd af van de kwaliteit van de constructie.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 183 items
naar de pagina
1-30 van 183 items