Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wist je dat je minstens één keer per jaar nieuw ondergoed moet kopen? Deze relatief frequente frequentie wordt aanbevolen om hygiënische redenen. Natuurlijk was je je wasgoed, maar zelfs na het wassen kunnen er bacteriën op achterblijven en wordt het na verloop van tijd onhygiënisch. Ondergoed kopen is niet goedkoop, maar als je het bijvoorbeeld...

Wist je dat je minstens één keer per jaar nieuw ondergoed moet kopen? Deze relatief frequente frequentie wordt aanbevolen om hygiënische redenen. Natuurlijk was je je wasgoed, maar zelfs na het wassen kunnen er bacteriën op achterblijven en wordt het na verloop van tijd onhygiënisch. Ondergoed kopen is niet goedkoop, maar als je het bijvoorbeeld in de uitverkoop of in de aanbieding koopt, ga je niet ten koste van je gezinsbudget.

Goedkoop ondergoed

Dames, op zoek naar goedkope strings en slips? Heren, wilt u een goedkope boxer of boxershort? In dat geval ben je hier aan het juiste adres. We bieden bijvoorbeeld voordelige pakken ondergoed aan. Als je meerdere stukken tegelijk koopt, kost dat minder dan wanneer je er één tegelijk koopt. In afgeprijsde pakketten vind je sets herenshorts, boxershorts en slips. Voor dames hebben we een pakket slips, strings en brazilian slips samengesteld. Er is ook een aanbod van meer sokken. Naast de uitverkoop en de aankoop van pakketten met korting, is gratis verzending ook een populaire kortingsactie. Je betaalt alleen voor het ondergoed, je betaalt geen cent voor verzending. Bekijk ons aanbod afgeprijsde lingerie. Naast klassieke lingerie vind je er ook sokken, sexy lingerie, lingeriesetjes, beha's en andere kledingstukken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 5628 items
naar de pagina
1-30 van 5628 items