Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Onzichtbaar ondergoed mag in geen enkele mannen- of vrouwengarderobe ontbreken. Hieronder vallen niet alleen damesslips en mannenboxers, maar bijvoorbeeld ook T-shirts, inclusief anti-sweatshirts. Als je op zoek bent naar discreet ondergoed dat gemaakt is in Tsjechië, dan zul je dol zijn op het merk Covert. Het voordeel van body underwear is dat...

Onzichtbaar ondergoed mag in geen enkele mannen- of vrouwengarderobe ontbreken. Hieronder vallen niet alleen damesslips en mannenboxers, maar bijvoorbeeld ook T-shirts, inclusief anti-sweatshirts. Als je op zoek bent naar discreet ondergoed dat gemaakt is in Tsjechië, dan zul je dol zijn op het merk Covert. Het voordeel van body underwear is dat het niet zichtbaar is onder kleding. Meestal gedragen onder transparante materialen.

Ontdek de voordelen van onzichtbaar ondergoed

Het meeste ondergoed is verkrijgbaar in vleeskleur. Beige ondergoed past perfect bij je huidskleur, zodat het zelfs niet zichtbaar is onder een wit shirt, blouse of T-shirt. Onzichtbare slips, boxers en T-shirts en tanktops zijn verkrijgbaar. Zowel dames als heren kunnen uit het aanbod kiezen. Onzichtbaar ondergoed wordt meestal genaaid van katoen. De slips en boxershorts zijn gemaakt van gemengd materiaal dat bestaat uit katoen en elastaan. Elastaan geeft het katoen elasticiteit, zodat het ondergoed zich perfect aanpast aan je rondingen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-8 van 8 items
1-8 van 8 items