Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Val in slaap als een droom dankzij het designer beddengoed van het Tsjechische merk Styx, dat gemaakt is van katoensateen. Het is een 100% natuurlijk materiaal dat zeer zacht, ademend en aangenaam aanvoelt, waardoor je gegarandeerd rustig en ongestoord slaapt. Een enorm voordeel is de ritssluiting, waardoor het opmaken van het bed een kwestie v...

Val in slaap als een droom dankzij het designer beddengoed van het Tsjechische merk Styx, dat gemaakt is van katoensateen. Het is een 100% natuurlijk materiaal dat zeer zacht, ademend en aangenaam aanvoelt, waardoor je gegarandeerd rustig en ongestoord slaapt. Een enorm voordeel is de ritssluiting, waardoor het opmaken van het bed een kwestie van een paar minuten is.

Kwaliteitsondergoed voor een goede nachtrust

Wist je dat de kwaliteit van je slaap niet alleen wordt beïnvloed door je matras en beddengoed, maar ook door het ondergoed dat je elke nacht in bed draagt? Het maakt niet uit of je een comfortabele korte broek, pyjama of zelfs een kamerjas draagt om in te slapen. Het belangrijkste is dat de nachtkleding je genoeg comfort moet geven en nergens moet drukken. Kies voor lossere kleding zonder onnodige zakken, sierknopen en andere ontwerpelementen die je slaap kunnen beperken. Wees ook voorzichtig met je sokken - als je ze 's nachts aan je voeten laat, zorg er dan voor dat ze niet knellen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-5 van 5 items
1-5 van 5 items