Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar ondergoed dat prettig aanvoelt en geschikt is voor de gevoelige of allergische huid? Probeer ondergoed van merinowol, dat in tegenstelling tot gewone wol niet bijt, krast of stinkt. Er is voor elk wat wils. Dames zullen dol zijn op de extreem zachte slips en beha's, mannen zullen de goed passende boxerslips waarderen en spor...

Ben je op zoek naar ondergoed dat prettig aanvoelt en geschikt is voor de gevoelige of allergische huid? Probeer ondergoed van merinowol, dat in tegenstelling tot gewone wol niet bijt, krast of stinkt. Er is voor elk wat wils. Dames zullen dol zijn op de extreem zachte slips en beha's, mannen zullen de goed passende boxerslips waarderen en sporters zullen het functionele ondergoed van 100% merinowol, dat zweet effectief afvoert, niet missen. 

Maak kennis met merinowol

Merinowol is een uiterst fijne wol die wordt geproduceerd door het tamme schaap merino. Hij heeft zich verspreid van Marokko naar Australië en Nieuw-Zeeland, waar hij te maken heeft met verschillende klimatologische omstandigheden. Hij wordt daarom beschermd tegen de elementen door een fleece van fijne wolvezels dat goed ademt op warme dagen en perfect isoleert bij vriestemperaturen. Daarom wordt merinowol ook gebruikt voor de productie van sportbeha's en -slips voor vrouwen, die onder andere zweet effectief absorberen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 36 items
naar de pagina
1-30 van 36 items