Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Een damesbeha vergezelt je de hele dag, dus het is heel belangrijk dat je je er prettig in voelt. Nedeto.nl biedt klassieke beha's voor dagelijks gebruik, kanten en push-up beha's voor speciale gelegenheden en sportbeha's voor vrouwen met een actief leven. Wil je dat je beha bij je slipje of string past? Koop een complete set sexy lingerie die...

Een damesbeha vergezelt je de hele dag, dus het is heel belangrijk dat je je er prettig in voelt. Nedeto.nl biedt klassieke beha's voor dagelijks gebruik, kanten en push-up beha's voor speciale gelegenheden en sportbeha's voor vrouwen met een actief leven. Wil je dat je beha bij je slipje of string past? Koop een complete set sexy lingerie die zowel jezelf als je partner zal bevallen. Je vindt er veel wereldberoemde merken zoals: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour en nog veel meer.

Beugelbeha of geen beha?

In bijna elke vrouwengarderobe vinden we wel een klassieke beugelbeha, die de borsten de nodige steun en een mooie vorm geeft. Aan de andere kant kunnen ze voor sommige vrouwen ongemakkelijk en te dwingend zijn. In dit geval raden we aan om te kiezen voor een bh zonder beugel, die bijzonder geschikt is voor vrijetijdsbesteding of sport (bijvoorbeeld in combinatie met een damesshort). Het geeft echter niet veel steun aan de borsten, dus het is meer geschikt voor eigenaars van kleinere borsten. Onthoud dat welke bh je ook kiest, het belangrijkste is dat je je er goed in voelt. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 298 items
naar de pagina
1-30 van 298 items