Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Bamboe bh's mogen in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken. Ze voelen niet alleen uiterst aangenaam aan en zijn zacht voor de huid, ze absorberen ook zweet, nemen geurtjes op en brengen temperatuurverschillen effectief in balans. Eigenaars van vollere borsten zullen een bh met beugels waarderen, omdat die hun de broodnodige steun geeft. Als j...

Bamboe bh's mogen in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken. Ze voelen niet alleen uiterst aangenaam aan en zijn zacht voor de huid, ze absorberen ook zweet, nemen geurtjes op en brengen temperatuurverschillen effectief in balans. Eigenaars van vollere borsten zullen een bh met beugels waarderen, omdat die hun de broodnodige steun geeft. Als je vooral op zoek bent naar comfort, zul je dol zijn op bamboe-bh's zonder beugels - bijvoorbeeld een kanten bralette of een elastische sport-bh.

Hoe kies je een vrouwenbeha?

Een goed passende beha is gemakkelijk te herkennen - hij laat je slanker lijken en je borsten voller. Bovendien omhelst het het lichaam strak zonder te duwen of te knellen, waardoor de borsten op natuurlijke wijze in vorm worden gebracht en steun krijgen. Hoe kies je zo'n beha? Let op de juiste maat en snit, de kwaliteit van de afwerking, het type bandjes en niet te vergeten het ontwerp van de cups. Verstevigde bh's vergroten de buste optisch, driehoekige cups geven ze een natuurlijke vorm en push-up vullingen liften en vormen de borsten. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-14 van 14 items
1-14 van 14 items