120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Driehoekbeha's voor dames zonder beugel passen bij vrouwen met kleinere borsten, die iets gelift zijn en een natuurlijke vorm hebben. Vooral bralettes zijn populair - meestal kanten bh's met zachte cups en een brede omtrek die heel comfortabel zitten. Als je een vollere buste hebt, zul je bh's zonder vulling en met beugels op prijs stellen om j...

Driehoekbeha's voor dames zonder beugel passen bij vrouwen met kleinere borsten, die iets gelift zijn en een natuurlijke vorm hebben. Vooral bralettes zijn populair - meestal kanten bh's met zachte cups en een brede omtrek die heel comfortabel zitten. Als je een vollere buste hebt, zul je bh's zonder vulling en met beugels op prijs stellen om je meer steun te geven en je borsten op hun plaats te houden. 

Hoe kies je een vrouwenbeha?

Een goed passende beha is gemakkelijk te herkennen - hij omhelst het lichaam strak, vormt de borsten op natuurlijke wijze en biedt ondersteuning. Hoe kies je zo'n beha? Focus op de juiste maat en snit, het type bandjes en, last but not least, de kwaliteit van het ontwerp. Geef de voorkeur aan natuurlijke materialen die je huid niet irriteren en probeer bh's van bamboevezels of katoen. En als je graag strakke T-shirts of jurken draagt, neem dan een naadloze bh die bijna onzichtbaar is onder je kleding.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-5 van 5 items
1-5 van 5 items