Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Non-padded bh's hebben zachte cups zonder versteviging, die de natuurlijke vorm van de buste laten uitkomen, maar tegelijkertijd licht modelleren. De cups kunnen effen zijn zodat ze niet ophopen onder kleding, of versierd met kant, mesh details of subtiele bandjes om het decolleté te benadrukken. Ongevulde bh's zonder beugels zijn een goede ke...

Non-padded bh's hebben zachte cups zonder versteviging, die de natuurlijke vorm van de buste laten uitkomen, maar tegelijkertijd licht modelleren. De cups kunnen effen zijn zodat ze niet ophopen onder kleding, of versierd met kant, mesh details of subtiele bandjes om het decolleté te benadrukken. Ongevulde bh's zonder beugels zijn een goede keuze voor vrouwen die volledig comfort willen, terwijl vrouwen met stevige borsten gevulde bh's met beugels zullen waarderen.

Hoe kies je een vrouwenbeha?

Een damesbeha moet je stijl accentueren, de hele dag door voor comfort zorgen en idealiter ook je zelfvertrouwen een boost geven. Als je een adembenemend decolleté wilt, mag je een driehoekbeha met verstevigde cups, een verleidelijke bardot, waarvan de vorm de bovenste lijn van de borsten accentueert, of een push-up beha die de buste op natuurlijke wijze lift en vormt, niet missen. Draag je graag strakke T-shirts en jurken? Koop in dat geval een naadloze bh die bijna onzichtbaar is onder je kleding.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 178 items
naar de pagina
1-30 van 178 items