Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Beha's, met of zonder beugel, maken integraal deel uit van de garderobe van elke vrouw. Ze ondersteunen en vormen de borsten, geven zelfvertrouwen en kunnen ook rugpijn verlichten. Een afzakkend T-shirt, tanktop of jurkje is een voor de hand liggende keuze voor een naadloze beugelbeha die bijna onzichtbaar is onder kleding. Wees dus niet bang ...

Beha's, met of zonder beugel, maken integraal deel uit van de garderobe van elke vrouw. Ze ondersteunen en vormen de borsten, geven zelfvertrouwen en kunnen ook rugpijn verlichten. Een afzakkend T-shirt, tanktop of jurkje is een voor de hand liggende keuze voor een naadloze beugelbeha die bijna onzichtbaar is onder kleding. Wees dus niet bang om te investeren in naadloos damesondergoed, dat zich dankzij het elastische materiaal aanpast aan elk figuur en nergens knelt of scheurt.

Hoe kies je een vrouwenbeha?

Bij het kiezen van een beha is niet alleen de maat en snit belangrijk, maar ook de kwaliteit van de afwerking en het ontwerp van de bandjes. Dames met grotere borsten zullen de verstevigde bh's met brede bandjes die nergens knellen waarderen, terwijl minder bedeelde vrouwen dol zullen zijn op de comfortabele bh's met driehoekige cups die de natuurlijke vorm van de borsten accentueren. Als je een adembenemend decolleté wilt, mag je een verleidelijke bardot niet missen, waarvan de vorm de bovenste lijn van de borsten accentueert, of een push-up bh die de buste op natuurlijke wijze lift en vorm geeft. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-17 van 17 items
1-17 van 17 items