Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Beugel-bh's zijn een integraal onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Ze ondersteunen je borsten prachtig, geven je een vol decolleté en kunnen ook rugpijn verlichten. De cups zijn verstevigd met uitneembare padding of schuimversteviging, waardoor de buste een perfecte ronde vorm krijgt. Naast volledig versterkte modellen zijn er ook halfv...

Beugel-bh's zijn een integraal onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Ze ondersteunen je borsten prachtig, geven je een vol decolleté en kunnen ook rugpijn verlichten. De cups zijn verstevigd met uitneembare padding of schuimversteviging, waardoor de buste een perfecte ronde vorm krijgt. Naast volledig versterkte modellen zijn er ook halfversterkte modellen, waarbij alleen het onderste deel van de cup gevuld is, terwijl het bovenste deel versierd is met kant of doorschijnend gaas. Draag je liever bh's zonder vulling? Je vindt ze hier ook!

Hoe kies je een vrouwenbeha?

Een goed passende beha laat je slanker lijken, je hoeft niet te slenteren en je borsten zien er steviger uit. Een mooi decolleté wordt gecreëerd door driehoekige bh's met verstevigde cups, verleidelijke bardot bh's waarvan de vorm de bovenste lijn van de borsten accentueert, of push-up bh's die de buste op natuurlijke wijze liften en vormen. Als je graag strakke T-shirts en jurken draagt, neem dan een versterkte naadloze bh die bijna onzichtbaar is onder je kleding.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 94 items
naar de pagina
1-30 van 94 items