Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Beugel-bh's zijn een integraal onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Ze ondersteunen je borsten prachtig, geven je een vol decolleté en kunnen ook rugpijn verlichten. Om beugel-bh's goed te laten presteren en de nodige steun te geven, moeten ze de borsten goed omsluiten. Zorg er dus voor dat de beugel goed aansluit op je lichaam, nergens ...

Beugel-bh's zijn een integraal onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Ze ondersteunen je borsten prachtig, geven je een vol decolleté en kunnen ook rugpijn verlichten. Om beugel-bh's goed te laten presteren en de nodige steun te geven, moeten ze de borsten goed omsluiten. Zorg er dus voor dat de beugel goed aansluit op je lichaam, nergens knelt en eindigt bij je oksel. Draag je liever beha's zonder beugels? Je vindt ze hier ook!

Hoe kies je een vrouwenbeha?

Of een bh je goed past, hangt niet alleen af van de maat en pasvorm, maar ook van de vorm van de cups en bandjes. Tot de klassiekers behoren bh's met driehoekige cups, die vooral geschikt zijn voor kleinere borsten. Als je op zoek bent naar een bh voor een grotere buste, kies er dan een met dikkere bandjes die niet in je huid graven. Let ook op de kwaliteit van de materialen - monochrome bh's van bamboevezel of katoen, dat ademt en de huid niet irriteert, zijn een goede keuze. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-20 van 20 items
1-20 van 20 items