Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Bij kinderslips is comfort het allerbelangrijkste. Omdat kinderen voortdurend in beweging zijn, moet hun onderbroek hen passen als een tweede huid. Wat zijn de basiskenmerken waaraan kinderondergoed moet voldoen?ondergoed? Het moet vooral ademend en zweetafvoerend zijn. Kinderen gaan bijvoorbeeld ontzettend zweten als ze verstoppertje spelen. B...

Bij kinderslips is comfort het allerbelangrijkste. Omdat kinderen voortdurend in beweging zijn, moet hun onderbroek hen passen als een tweede huid. Wat zijn de basiskenmerken waaraan kinderondergoed moet voldoen?ondergoed? Het moet vooral ademend en zweetafvoerend zijn. Kinderen gaan bijvoorbeeld ontzettend zweten als ze verstoppertje spelen. Bovendien mag ondergoed de bewegingsvrijheid niet beperken. Het belangrijkste voor kinderen is natuurlijk dat ze het ondergoed leuk vinden, dus kies voor speelse patronen, zoals sprookjesfiguren of schattige dieren.

Waar moet je op letten bij het kiezen van slipjes voor meisjes?

Meisjesslips moeten de juiste maat hebben. Het slipje mag niet afzakken tijdens het bewegen, maar mag ook niet onnodig los zitten. Controleer de elastieken in de taille en rond de dijen. Ze mogen geen blaren veroorzaken. Als je naar het slipje van het kleine meisje zou grijpen, zouden er schaafwonden en mogelijk een allergische reactie optreden. Kwaliteitsslips voor baby's moeten gemaakt zijn van natuurlijke materialen. De populairste zijn katoen, biologisch katoen en bamboe. Elastaan voegt elasticiteit toe aan de katoenen stof, dus kies gerust voor comfortabele babyslips gemaakt van een katoen/elastaan mix. Meisjesslips kunnen in een set worden gekocht, maar ook individueel. Je zult je kind zeker verblijden met vrolijke meisjesslips. Kleinere meisjes zullen dol zijn op slips met kindermotieven. Als je thuis een jongedame hebt die graag haar kleren matcht, kun je haar ook een paar kinderslips geven sokken of beha in een vergelijkbare kleur of patroon.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-24 van 24 items
1-24 van 24 items