Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Bij het kiezen van kinderondergoed is comfort het belangrijkste. Let daarom op de juiste maat en snit, maar ook op de kwaliteit van het materiaal. Jongens ondergoed Moet perfect passen. Vergeet niet dat jongens niet lang stilzitten, dus ondergoed voor kinderen moet vooral ademend zijn. Het is belangrijk dat het voldoende zweetafvoerend is. Onde...

Bij het kiezen van kinderondergoed is comfort het belangrijkste. Let daarom op de juiste maat en snit, maar ook op de kwaliteit van het materiaal. Jongens ondergoed Moet perfect passen. Vergeet niet dat jongens niet lang stilzitten, dus ondergoed voor kinderen moet vooral ademend zijn. Het is belangrijk dat het voldoende zweetafvoerend is. Ondergoed voor jongens is onderverdeeld in slips, shorts en boxers. Als je kleine jongen de luiers ontgroeid is en je zijn eerste ondergoed kiest, begin dan met een slip.

Wat is de moeite waard om te weten over babyslips?

Het kiezen van ondergoed voor kinderen is een grotere uitdaging dan het kiezen van andere kledingstukken. Ondergoed raakt de huid direct, dus je kunt het beste kiezen voor een materiaal dat de huid niet irriteert. Denk er bij het snijden aan dat het nergens mag knellen. De elastieken van jongensonderbroeken mogen geen blaren veroorzaken in de taille of rond de heupen. Waarom kiezen voor een slip als eerste ondergoed voor jongens? Omdat ze helpen bij de overgang van luiers naar zindelijkheidstraining. De beste kwaliteit slips voor kinderen zijn gemaakt van katoen of een mix van katoen en elastaan. Katoen is perfect ademend en zweetafvoerend. Bovendien is het een natuurlijk materiaal dat hypoallergeen is. Kinderen geven meestal niet om het materiaal of de snit. Ze zijn veel meer geïnteresseerd in design. Als je je kroost blij wilt maken, koop dan een onderbroek met Spiderman of McQueen. Ook verkrijgbaar in populaire patronen sokken a pantoffels.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-18 van 18 items
1-18 van 18 items