Zomer Kerstmis! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Geslacht
Meer... Minder
Bestemming
Meer... Minder
Velikost
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Modibodi waterdicht ondergoed

Het menstruatieondergoed van het Australische merk is een duurzaam alternatief voor wegwerpartikelen en Modibodi behoort terecht tot de wereldleiders op dit gebied. Modibodi menstruatieslips onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, kwaliteit van materialen, innovatieve technologie en mooie design.

Er is keuze uit menstruatieslips in dames- en meisjesmaten, in zwart en verschillende vleeskleuren, naadloos, kant en... Je zult snel verliefd worden op het aangename bamboe waarvan de meeste slips gemaakt zijn. Bovendien kun je alleen bij Modibodi kiezen uit in totaal 5 verschillende absorptiemogelijkheden.

Menstruatieslips met merinowol van vrolijke schapen

De gepatenteerde technologie in het kruisje van de panty voert vocht betrouwbaar af en zorgt voor een droog en zelfverzekerd gevoel. Bovendien is het volledig discreet.

Kenmerkend voor de Modibodi menstruatieslips is het gebruik van Australische merinowol in de absorberende laag. Merino is een geweldig natuurlijk materiaal dat vocht uitstekend afvoert en antimicrobieel is. De wol is Australische merinowol en Modibodi werkt alleen met gecertificeerde boeren van wie de schapen gezond en gelukkig zijn.

Modibodi menstruatieslips kunnen in de wasmachine gewassen, gedroogd en opnieuw gebruikt worden. Door ze te kopen, doe je niet alleen iets goeds voor je comfort, maar ook voor het milieu.

Favoriete categorieën

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item