Zomer Kerstmis! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Geslacht
Meer... Minder
Bestemming
Meer... Minder
Velikost
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Herenzwemkleding Rip Curl


De stijlvolle zwemshort van Rip Curl springt op het eerste gezicht in het oog. De kleurrijke zwemshorts zijn vooral populair bij klanten vanwege de comfortabele pasvorm en het ontwerp waarvan je zult genieten. Zwemkleding voor mannen is een discipline op zich die Rip Curl tot in de perfectie beheerst.

Geniet van het strandleven in een zwemshort van Rip Curl

Rip Curl zwemshorts zijn de perfecte belichaming van de zomer. Je kunt genieten van het comfort van het strand, stoeien in de golven, maar je zult er ook zeker niet in verdwalen op een zwembadfeestje. Je zult niet te missen zijn en het zal op het eerste gezicht duidelijk zijn dat je stijl hebt.
De licht aansluitende pasvorm zorgt ervoor dat er niets rondvliegt en dat je er stijlvol uitziet, zelfs als je uit de golven tevoorschijn komt. De comfortabele elastische tailleband kan worden versteld met een trekkoord, zodat de zwemshort bij elke lichaamsvorm past. Je zult ook blij zijn met het aangename materiaal dat in een paar minuten droog is.

Zwemshorts van surfers voor iedereen

Het Australische merk Rip Curl richt zich al sinds de jaren 1970 op de productie van zwemkleding en dan met name zwemkleding en zwemshorts voor mannen. Ze begonnen als fabrikanten van producten voor surfers, maar hun kleurrijke zwemkleding werd geleidelijk populair bij iedereen, zowel mannen als vrouwen.
Als je op zoek bent naar een frisse look en je toch altijd goed wilt voelen in je zwemkleding, dan zijn de zwemshorts voor heren van Rip Curl de voor de hand liggende keuze.

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-18 van 18 items
1-18 van 18 items