Zomer Kerstmis! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Geslacht
Meer... Minder
Bestemming
Meer... Minder
Velikost
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Dames slips Meracus

Meracus is een Tsjechisch merk dat gespecialiseerd is in de productie en het innovatieve ontwerp van herbruikbare menstruatieproducten. Ze is vooral bekend om haar maandverband, dat ze sinds 2012 produceert, en menstruatieslips - die ze sinds 2016 naait in haar atelier in Jablonec nad Nisou (dit waren trouwens de eerste menstruatieslips die in Tsjechië werden geproduceerd!).

Meracus menstruatieslips zijn ontworpen met het comfort en de gezondheid van vrouwen in gedachten en stimuleren tegelijkertijd een duurzame levensstijl. Door een Meracus product te kopen, steun je de Tsjechische productie en doe je ook nog iets goeds voor de planeet.

Meracus menstruatieslips gaan eeuwig mee

Vraag je je af waarom je moet kiezen voor Meracus menstruatieslips? Misschien omdat de eerste modellen nog steeds werken voor klanten. En dat is wat je een echt lang leven zou kunnen noemen. Vrouwen houden er ook van omdat ze lekker aanvoelen als katoen. Meracus menstruatieslips zijn een van de weinige op de markt die bestand zijn tegen wassen op hoge temperaturen - ze kunnen gewassen worden op 60°. Dit is voor veel vrouwen belangrijk om hygiënische redenen.

Favoriete categorieën

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 36 items
naar de pagina
1-30 van 36 items