Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Hier bij Nedeto.nl vind je geweldig zittende boxers, comfortabele shorts en klassieke slips. Al het ondergoed voor jongens is gemaakt met de gevoelige babyhuid in gedachten - natuurlijk is er een perfecte pasvorm, de nadruk o...

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Hier bij Nedeto.nl vind je geweldig zittende boxers, comfortabele shorts en klassieke slips. Al het ondergoed voor jongens is gemaakt met de gevoelige babyhuid in gedachten - natuurlijk is er een perfecte pasvorm, de nadruk op natuurlijke materialen en talloze originele ontwerpen waar je kleintje zeker uit zal kiezen.

Hoe kies je ondergoed voor jongens?

Ondergoed sluit nauw aan op de huid, dus wees voorzichtig bij het kiezen ervan. Geef de voorkeur aan natuurlijke materialen of een combinatie ervan met een kleinere hoeveelheid kunstvezels - bijvoorbeeld elastaan, dat elasticiteit en duurzaamheid geeft. Tot slot moet de eeuwige vraag nog worden opgelost: Zijn shorts of boxershorts meer geschikt? Over het algemeen is het aan te raden om ondergoed af te wisselen en niet bij één type te blijven. Losse shorts zijn comfortabel en kunnen gedragen worden om in te slapen, maar in tegenstelling tot boxershorts zien ze er niet goed uit onder strakke broeken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 431 items
naar de pagina
1-30 van 431 items