Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar een kwaliteitspyjama voor jongens waarin je kleine boef de hele nacht rustig kan slapen? Bij Nedeto.nl vind je katoenen pyjama's voor jongens van 2 tot 14 jaar, die geweldig zijn voor de gevoelige kinderhuid. Natuurlijk zorgt de lossere snit voor voldoende comfort tijdens het slapen - de pyjama drukt niet, knelt niet en veroo...

Ben je op zoek naar een kwaliteitspyjama voor jongens waarin je kleine boef de hele nacht rustig kan slapen? Bij Nedeto.nl vind je katoenen pyjama's voor jongens van 2 tot 14 jaar, die geweldig zijn voor de gevoelige kinderhuid. Natuurlijk zorgt de lossere snit voor voldoende comfort tijdens het slapen - de pyjama drukt niet, knelt niet en veroorzaakt geen pijnlijke blaren of zelfs luieruitslag. Op zoek naar een pyjama voor een jongedame? Dan mag je de meisjespyjama van 100% katoen niet missen.

Hoe kies je een pyjama van goede kwaliteit voor kinderen

Kinderpyjama's moeten comfortabel en ademend zijn en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Let op de naadbehandeling - te grove naden kunnen de babyhuid onaangenaam irriteren. Pas je pyjama ook aan het seizoen aan. Terwijl kinderpyjama's met korte mouwen ideaal zijn voor de zomer, zijn warmere kinderpyjama's met lange mouwen en broeken handig in de winter. Kies ook zorgvuldig jongensondergoed, kindershorts en kindersokken - houd altijd rekening met de gevoelige huid van de kleintjes.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-28 van 28 items
1-28 van 28 items