Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Geef je prinses een pyjama waarmee ze zal slapen als een droom. De pyjama's voor meisjes en jongens zijn gemaakt van 100% katoen, wat geweldig is voor de gevoelige kinderhuid. Bovendien worden ze gekenmerkt door een comfortabele pasvorm en een origineel ontwerp dat de harten van kleine en grote meisjes zal veroveren. Bij Nedeto.nl vind je kinder...

Geef je prinses een pyjama waarmee ze zal slapen als een droom. De pyjama's voor meisjes en jongens zijn gemaakt van 100% katoen, wat geweldig is voor de gevoelige kinderhuid. Bovendien worden ze gekenmerkt door een comfortabele pasvorm en een origineel ontwerp dat de harten van kleine en grote meisjes zal veroveren. Bij Nedeto.nl vind je kinderpyjama's met korte mouwen die ideaal zijn voor de zomer, maar ook kinderpyjama's met lange mouwen die je warm houden tijdens winternachten.

Hoe kies je een pyjama van goede kwaliteit voor kinderen

Voor kinderpyjama's raden we aan een maat te kiezen die iets groter is dan de maat die je kind normaal draagt. Een lossere pyjama zorgt ervoor dat je baby comfortabel genoeg is om in te slapen en minder zweet. Let ook op de naden (ze mogen niet te ruw zijn) en de kwaliteit van het materiaal. Geef de voorkeur aan natuurlijk textiel dat de huid vrij laat ademen en geen allergische reacties veroorzaakt. Wees ook voorzichtig bij het kiezen van meisjesondergoed, kinderbroeken en sokken - houd altijd rekening met de tere huid van de kleintjes.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-19 van 19 items
1-19 van 19 items