120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 400.000 stuks lingerie tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Trakteer jezelf op welverdiende ontspanning na een drukke dag. Trek een comfortabele ochtendjas aan, leg je voeten op tafel en laat je zorgen achter je. Warme badjassen met een capuchon of sjaalkraag houden je betrouwbaar warm en maken lange winteravonden veel draaglijker. Kijk eens naar badjassen van herenbadstof of Styx Czech badjassen, die ee...

Trakteer jezelf op welverdiende ontspanning na een drukke dag. Trek een comfortabele ochtendjas aan, leg je voeten op tafel en laat je zorgen achter je. Warme badjassen met een capuchon of sjaalkraag houden je betrouwbaar warm en maken lange winteravonden veel draaglijker. Kijk eens naar badjassen van herenbadstof of Styx Czech badjassen, die een hoog percentage katoen bevatten. En voor het ultieme gevoel van welzijn mag je niet vergeten om gebreide sokken te dragen die je tot in je diepste vezels verwarmen.

Hoe kies je de perfecte badjas

Let bij het kiezen van een kamerjas op het materiaal. Ben je op zoek naar een badjas voor de winter die je warm houdt na een warm bad, of ben je op zoek naar een badjas voor de zomer die je gewoon over je pyjama kunt aantrekken om het terras op te gaan? In het eerste geval zul je een badstof, flanel of katoenen badjas waarderen die goed vocht absorbeert en je betrouwbaar warm houdt. Daarentegen zijn satijnen badjassen ideaal voor de zomer, omdat ze aangenaam koel zijn op de huid. En wat draag je onder de badjas? Sommige mensen dragen het graag met ontbloot bovenlijf, maar wij raden aan om goed passende boxershorts of shorts te dragen.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-13 van 13 items
1-13 van 13 items