Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Welke huid is het gevoeligst? De baby! En daarom verdienen ze ondergoed dat geen schuurplekken, rode huid, puistjes of andere allergische reacties veroorzaakt. Ondergoed voor kinderen moet als een tweede huid zijn. Ze moeten zich aanpassen aan rennen, springen, maar ook aan kindergevechten (vooral voor jongens). Wist je dat je kinderondergoed me...

Welke huid is het gevoeligst? De baby! En daarom verdienen ze ondergoed dat geen schuurplekken, rode huid, puistjes of andere allergische reacties veroorzaakt. Ondergoed voor kinderen moet als een tweede huid zijn. Ze moeten zich aanpassen aan rennen, springen, maar ook aan kindergevechten (vooral voor jongens). Wist je dat je kinderondergoed met korting kunt kopen? Wij bieden goedkoop maar kwalitatief kinderondergoed.

Comfortabel ondergoed voor jongens en meisjes

We hebben ondergoed voor jongens in de populairste stijlen. Geef je de voorkeur aan shorts, slips of boxers? In het assortiment meisjesondergoed vind je niet alleen klassieke slips, maar ook comfortabele shorts. Shorts voor meisjes zijn de laatste tijd erg in beweging. Stel je voor dat je kroost in dezelfde korte broek speelt. Is dat niet schattig? Gewoon harmonie tussen broers en zussen.


Kinderen houden van kleuren en speelse prints. Ondergoed voor meisjes, maar ook jongensondergoed van het Tsjechische merk Styx en het Slowaakse Dedoles zullen hun nieuwsgierigheid wekken. Je zult niet langer worstelen met het dagelijkse vervelende aankleden, de kinderen zullen meteen hun ondergoed aantrekken. Voor kinderen komt design op de eerste plaats. Ouders moeten echter vooral letten op het materiaal en de pasvorm. Het aangenaamste babyondergoed is gemaakt van katoen. De sneden zijn verfijnd om de baby nergens te wurgen en hem absolute vrijheid te laten. In de categorie vind je ook de meest comfortabele pyjama's en sokken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 503 items
naar de pagina
1-30 van 503 items