Zomer Kerstmis! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Geniet van een warm bad met kaarslicht en wikkel je daarna in een katoenen badjas die lange winteravonden veel draaglijker maakt. Warme gewaden met capuchons of sjaalkragen nemen je in hun warme armen en laten je nooit meer los. Heb je iets speciaals gepland voor de avond? Trek een verleidelijke badjas aan die je omhult met satijn en kant en kij...

Geniet van een warm bad met kaarslicht en wikkel je daarna in een katoenen badjas die lange winteravonden veel draaglijker maakt. Warme gewaden met capuchons of sjaalkragen nemen je in hun warme armen en laten je nooit meer los. Heb je iets speciaals gepland voor de avond? Trek een verleidelijke badjas aan die je omhult met satijn en kant en kijk hoe de ogen van je partner oplichten.

Kwaliteitsondergoed is essentieel

Sommige mensen hebben gewoon een comfortabele badjas nodig, anderen kunnen zich geen kwaliteitspyjama en -ondergoed veroorloven. Houd bij het kiezen rekening met de verwerking, de snit en de gebruikte materialen. Een geschikte keuze is ondergoed van natuurlijke stoffen zoals katoen, bamboevezel of modal. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met elastaan of polyester om de duurzaamheid te verbeteren, de levensduur te verlengen en de elasticiteit van kleding te vergroten. Voor overdag zijn een klassieke slip en een comfortabele beha geschikt, terwijl een comfortabele short ideaal is om in te slapen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-27 van 27 items
1-27 van 27 items