Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Dankzij de uitverkoop van kinderkleding kun je geselecteerde kledingstukken tegen aantrekkelijke prijzen krijgen. Kortingen op kinderkleding lopen op tot 80%. Voor een aantrekkelijke prijs kun je sokken, slips, boxershorts of boxershorts krijgen. Maak je kinderen blij met ondergoed in felle kleuren. En wat tovert een oprechte glimlach op hun gez...

Dankzij de uitverkoop van kinderkleding kun je geselecteerde kledingstukken tegen aantrekkelijke prijzen krijgen. Kortingen op kinderkleding lopen op tot 80%. Voor een aantrekkelijke prijs kun je sokken, slips, boxershorts of boxershorts krijgen. Maak je kinderen blij met ondergoed in felle kleuren. En wat tovert een oprechte glimlach op hun gezicht? Ondergoed met vrolijke prints. Wat dacht je van dieren, stripfiguren of afbeeldingen uit stripboeken?

Verkoop van kinderartikelen

Uit welke kinderkleding kun je kiezen? Voor jongens hebben we shorts, boxers en slips in klassiek monochroom design, maar ook met stijlvolle prints. Wat dacht je van strepen, ruiten, vleermuizen of Paw Patrol? Voor meisjes zijn er katoenen slips met afbeeldingen van Minnie, Barbiepoppen of dierenprints. Sokken voor jongens en meisjes zijn verkrijgbaar in zowel hoge als enkelvarianten. Je kunt kiezen tussen een sportief en klassiek ontwerp. Zelfs de sokken hebben een speels en aantrekkelijk ontwerp.

Waar je op moet letten bij het kiezen

Let bij het kiezen van goedkoop kinderondergoed en -kleding op de productiematerialen, de snit en de juiste maat. De sokken mogen niet opkrullen, maar tegelijkertijd moet er genoeg ruimte zijn voor de tenen. De enkel mag hierin niet worden afgekneld. Voor jongensboxers en -shorts wil je een geweven elastiek dat comfortabel zit, niet drukt en het ondergoed op zijn plaats houdt. Slipjes voor meisjes mogen niet over de liezen van het been schuren. Het elastiek mag geen blaren veroorzaken. Kies ondergoed dat voornamelijk gemaakt is van katoen of katoen en elastaan, wat het elastisch maakt. In deze materialen voelt de gevoelige babyhuid zich gelukkig.

Wat zijn pakketten met korting

Als je goedkoop kinderkleding wilt kopen, ben je vast geïnteresseerd in afgeprijsde pakketten ondergoed. In de verpakking vind je meestal drie of meer stukken die hetzelfde zijn of verschillen qua ontwerp. Als je ondergoed in een afgeprijsde set koopt, ben je goedkoper uit dan wanneer je er één tegelijk koopt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 206 items
naar de pagina
1-30 van 206 items