Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Kinderen houden van kleuren en vrolijke plaatjes. Als je het moeilijk vindt dat je kinderen thuis geen pantoffels willen dragen, koop dan kleurrijke pantoffels met vrolijke motiefjes en je zult zien dat ze ze niet meer uit willen doen. En als je ze nog meer wilt motiveren om pantoffels te dragen, geef ze dan babysokjes met hetzelfde motief of op...

Kinderen houden van kleuren en vrolijke plaatjes. Als je het moeilijk vindt dat je kinderen thuis geen pantoffels willen dragen, koop dan kleurrijke pantoffels met vrolijke motiefjes en je zult zien dat ze ze niet meer uit willen doen. En als je ze nog meer wilt motiveren om pantoffels te dragen, geef ze dan babysokjes met hetzelfde motief of op zijn minst een vergelijkbare kleur.

Waarop letten bij het kiezen van pantoffels?

Zelfgemaakte slofjes, de zogenaamde pantoffels, zijn geschikt voor grotere kinderen die geen probleem zullen hebben om in zulke slofjes te lopen. Om veiligheidsredenen is het aan te raden dat de schoenen een rubberen zool hebben om uitglijden te voorkomen. Het is ook belangrijk dat het slofje licht is en aan de voet van het kind past. Kies ook schoeisel op basis van het geslacht. Pantoffels voor meisjes zien er anders uit dan pantoffels voor jongens. De populairste motieven van jongensslippers, maar ook boxershorts of shorts zijn voertuigen. Meisjespantoffels, maar ook ondergoed, bijvoorbeeld slipszijn verkrijgbaar met schattige dieren. Maak je kinderen blij met de vrolijke slofjes van Dedoles.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-5 van 5 items
1-5 van 5 items