Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Pakken ondergoed met korting sparen je portemonnee. Waarom? Want als je er meer dan één bestelt, is elk lingeriestuk goedkoper dan wanneer je er één tegelijk koopt. En wat is een ander voordeel van ondergoedverpakkingen? Bijvoorbeeld variabiliteit. Sommige pakketten bevatten ondergoed in verschillende kleuren, zodat je het gemakkelijk kunt combi...

Pakken ondergoed met korting sparen je portemonnee. Waarom? Want als je er meer dan één bestelt, is elk lingeriestuk goedkoper dan wanneer je er één tegelijk koopt. En wat is een ander voordeel van ondergoedverpakkingen? Bijvoorbeeld variabiliteit. Sommige pakketten bevatten ondergoed in verschillende kleuren, zodat je het gemakkelijk kunt combineren met de kleren die je al in huis hebt. Bovendien kun je testen welke kleur echt bij je past. Kortingspakketten behoren tot de populairste kortingsacties. Welke zijn de anderen?

Goedkoop ondergoed betekent niet dat het van lage kwaliteit is

Sommige mensen zien goedkoop ondergoed als rommel dat na de eerste wasbeurt uit elkaar valt. Maar als je uitverkoop of gratis verzending tegenkomt, kun je bijvoorbeeld een pak damesslips of herenboxers van internationale en Tsjechische merken tegen aantrekkelijke prijzen kopen. En de merknaam alleen is al een garantie voor kwaliteit.


Onze voordelige pakketten sokken en ander ondergoed voor mannen en vrouwen bevatten monochrome en tijdloze stukken of ondergoed met speelse prints en vrolijke kleuren. Je kunt ook combinaties kiezen. Effen kleur en bedrukt in één verpakking. Met de voordeelpakketten doe je één aankoop en ben je klaar voor de komende maanden.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 1897 items
naar de pagina
1-30 van 1897 items