Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar een cadeau voor je vader, opa, broer of partner? Met kleurrijke en vrolijke pantoffels zit je zeker goed. De stijlvolle Dedoles pantoffels zijn verkrijgbaar met verschillende motieven, dus het is gemakkelijk om een ontwerp te kiezen dat bij je past. Je hoeft niet langer lang na te denken over wat je je IT'er, fotograaf, tuinier, str...

Op zoek naar een cadeau voor je vader, opa, broer of partner? Met kleurrijke en vrolijke pantoffels zit je zeker goed. De stijlvolle Dedoles pantoffels zijn verkrijgbaar met verschillende motieven, dus het is gemakkelijk om een ontwerp te kiezen dat bij je past. Je hoeft niet langer lang na te denken over wat je je IT'er, fotograaf, tuinier, stripliefhebber of dierenvriend cadeau moet doen. Slippers met vrolijke motieven maken elke man blij.

Pantoffels niet alleen voor thuis

Bij het kiezen van pantoffels voor mannen is de maat het belangrijkst. De pantoffel moet goed om de voet passen. Door de grotere maat zouden de schoenen van de voet vallen, de hiel of tenen zouden uitsteken bij de kleinere maat. Als je op zoek bent naar pantoffels voor thuiscomfort, wil je zeker pantoffels met een voering van traagschuim die perfect om je voet passen. Het voordeel van slip-on stoffen pantoffels is hun lichte gewicht, dus ze zijn ook een geweldige keuze voor op reis. Zelfs in een vreemde omgeving voel je je thuis in je vrolijke herenslippers.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-9 van 9 items
1-9 van 9 items