Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Vrolijke shorts die spelen met alle kleuren zullen je humeur zeker opkrikken en je favoriete partner in ongemak worden. Dankzij hen zullen maandagochtenden, eindeloze werkvergaderingen en files niet meer zo ondraaglijk lijken als wanneer je zonder idee een gewone korte broek aantrekt. Liefhebbers van dieren, natuur en lekker eten, maar ook man...

Vrolijke shorts die spelen met alle kleuren zullen je humeur zeker opkrikken en je favoriete partner in ongemak worden. Dankzij hen zullen maandagochtenden, eindeloze werkvergaderingen en files niet meer zo ondraaglijk lijken als wanneer je zonder idee een gewone korte broek aantrekt. Liefhebbers van dieren, natuur en lekker eten, maar ook mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten zullen hier hun plek vinden.

Maak kennis met de Tsjechische shorts Styx en Represent

Styx en Represent herenshorts worden gemaakt onder de handen van bekwame Tsjechische naaisters. Voor de productie is 100% katoen gebruikt, waardoor de shorts heel licht en ademend zijn en geschikt voor de gevoelige huid. Je kunt ze zowel de hele dag door dragen als klassiek thuis loungen. Het is aan jou welk patroon je kiest en of je de voorkeur geeft aan shorts met klassiek of sportelastiek. En trouwens - op Nedeto.nl vind je ook grappige en kleurrijke shorts voor stelletjes of voor het hele gezin!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 511 items
naar de pagina
1-30 van 511 items