120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? Vrolijke shorts met een motief van sappige watermeloen, rijpe avocado en overzoete snoepjes zullen zeker je levenslust opwekken. Ze zijn comfortabel, perfect gesneden en gemaakt van kwaliteitsmaterialen zodat je ze aan het eind van de dag niet meer uit wilt doen. Maar dat geeft niet, want dankzij de los...

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? Vrolijke shorts met een motief van sappige watermeloen, rijpe avocado en overzoete snoepjes zullen zeker je levenslust opwekken. Ze zijn comfortabel, perfect gesneden en gemaakt van kwaliteitsmaterialen zodat je ze aan het eind van de dag niet meer uit wilt doen. Maar dat geeft niet, want dankzij de losse pasvorm zijn ze ideaal om in te slapen. Draag je liever herenboxers? Geen probleem! Combineer ze met leuke sokken met hetzelfde motief en match van top tot teen.

Hoe kies je vrolijk ondergoed

Verban verveling en grijs uit je garderobe en haal kleurrijke sokken en ondergoed in huis met vrolijke motieven die je huidige stemming perfect weerspiegelen. Vergeet niet dat design niet alles is en kijk bij het kiezen van lingerie ook naar de snit, de kwaliteit van de afwerking en de gebruikte materialen. Voor mannen zijn de klassieke boxershorts meestal de winnaar, omdat hun snit bijna elk lichaamstype flatteert. Maar als je de nadruk legt op comfort, dan vind je de kleurrijke shorts met voedselmotief van Styx vast leuk, een merk dat Tsjechisch ondergoed maakt van 100% katoen.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 35 items
naar de pagina
1-30 van 35 items