120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Match van top tot teen in vrolijke kleuren die je persoonlijkheid of stemming van het moment perfect weerspiegelen. Het kleurrijke ondergoed met vrolijke motieven is uiterst comfortabel, perfect gesneden en genaaid van kwaliteitsmaterialen die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Je kunt ook vrolijke shorts, boxers en sokken kopen als originee...

Match van top tot teen in vrolijke kleuren die je persoonlijkheid of stemming van het moment perfect weerspiegelen. Het kleurrijke ondergoed met vrolijke motieven is uiterst comfortabel, perfect gesneden en genaaid van kwaliteitsmaterialen die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Je kunt ook vrolijke shorts, boxers en sokken kopen als origineel cadeau voor kerst of verjaardag. Wat dacht je van een bijpassende korte broek of leuke sokken voor het hele gezin?

Hoe kies je kwaliteitsondergoed

Ondergoed heeft een grote invloed op hoe je je overdag voelt. Perfect zittend ondergoed kan je zelfvertrouwen een boost geven door je pluspunten te benadrukken en eventuele gebreken te verbergen. Als je ondergoed koopt voor kinderen met een zeer gevoelige huid, let dan niet alleen op het ontwerp, maar ook op de snit, de kwaliteit van de afwerking en de gebruikte materialen. Een geschikte keuze zijn Styx kindershorts van 100% katoen, die de huid vrij laten ademen en geen allergische reacties veroorzaken.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 487 items
naar de pagina
1-30 van 487 items