Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Vrolijke boxershorts die spelen met alle kleuren zullen een glimlach op je lippen toveren en je favoriete partner in ongemak worden. Als je ze eenmaal aan hebt, weet je zeker dat je humeur niet wordt verpest door een regenachtige maandagochtend, een eindeloze werkvergadering of een gebrek aan koffie in de bedrijfskeuken. En tot overmaat van ra...

Vrolijke boxershorts die spelen met alle kleuren zullen een glimlach op je lippen toveren en je favoriete partner in ongemak worden. Als je ze eenmaal aan hebt, weet je zeker dat je humeur niet wordt verpest door een regenachtige maandagochtend, een eindeloze werkvergadering of een gebrek aan koffie in de bedrijfskeuken. En tot overmaat van ramp kunnen liefhebbers van natuur, lekker eten en kerstvieringen hier hun hart ophalen, net als mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten.

Hoe kies je een herenboxershort 

Herenboxershorts mogen in geen enkele garderobe ontbreken. Dankzij de nauwsluitende pasvorm omsluiten ze het lichaam, rollen ze niet op en kunnen ze zelfs onder strakke broeken worden gedragen. Bovendien past de comfortabele elastische tailleband zich goed aan je proporties aan en knelt of bijt niet. Een hit in het zwart zijn de Tsjechische Horsefeathers boxers of 69SLAM boxers. Heb je nog nooit van ze gehoord? Het wereldberoemde merk van dames- en herenondergoed, badmode en accessoires werd geboren op Bali, een paradijs van surfers, zon en goed humeur.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 198 items
naar de pagina
1-30 van 198 items