Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? De vrolijke boxershorts met een motief van knapperige frietjes, rijpe avocado en hete chilipepers wekken gegarandeerd je levenslust op. Ze zijn comfortabel, perfect gesneden en gemaakt van kwaliteitsmaterialen zodat je ze aan het eind van de dag niet meer uit wilt doen. Tot overmaat van ramp kunnen ook...

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? De vrolijke boxershorts met een motief van knapperige frietjes, rijpe avocado en hete chilipepers wekken gegarandeerd je levenslust op. Ze zijn comfortabel, perfect gesneden en gemaakt van kwaliteitsmaterialen zodat je ze aan het eind van de dag niet meer uit wilt doen. Tot overmaat van ramp kunnen ook dierenliefhebbers, natuur- en kerstliefhebbers of mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten hun hart ophalen.

Hoe kies je een herenboxershort

De boksers winnen de hele tijd. De belangrijkste reden is hun snit, die het mannelijke figuur flatteert en waardoor de boxers niet opbollen en zelfs onder strakke broeken gedragen kunnen worden. Hoe zit het met de lengte van de benen? Over het algemeen geldt: hoe meer ontwikkeld je dijen, hoe korter het been dat je kunt kiezen. Bekijk de Horsefeathers Czech boxershorts of de 69SLAM gekleurde boxershorts. Heb je nog nooit van ze gehoord? Het wereldberoemde merk van dames- en herenondergoed, badmode en accessoires werd geboren op Bali, een paradijs van surfers, zon en goed humeur.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-26 van 26 items
1-26 van 26 items