Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar comfortabele boxershorts voor heren met een pijp? Maak ruimte in je garderobe voor vrolijke boxershorts met een dierenmotief, waarmee je bij meer dan één vrouw zult scoren. Ze zullen niet alleen de aandacht trekken door hun mooie snit, die veel gebreken verbergt, maar ook door hun originele ontwerp en kwaliteitsmateriaal. Tot over...

Op zoek naar comfortabele boxershorts voor heren met een pijp? Maak ruimte in je garderobe voor vrolijke boxershorts met een dierenmotief, waarmee je bij meer dan één vrouw zult scoren. Ze zullen niet alleen de aandacht trekken door hun mooie snit, die veel gebreken verbergt, maar ook door hun originele ontwerp en kwaliteitsmateriaal. Tot overmaat van ramp zullen natuurliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en kerstvakanties, of mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten hier ook hun gading vinden.

Hoe kies je een herenboxershort

Boksers staan duidelijk bovenaan bij de mannen. Ze zijn zeer comfortabel, netjes en dankzij de nauwsluitende pasvorm kunnen ze onder pakken en strakke broeken worden gedragen. En welke lengte moet ik kiezen voor de benen? Over het algemeen geldt: hoe meer ontwikkeld je dijen zijn, hoe korter je het je kunt veroorloven om te dragen. Bekijk de Horsefeathers Czech boxershorts of de 69SLAM gekleurde boxershorts. Heb je nog nooit van ze gehoord? Het wereldberoemde merk van dames- en herenondergoed, badmode en accessoires werd geboren op Bali, een paradijs van surfers, zon en goed humeur.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-19 van 19 items
1-19 van 19 items