Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Stort je op het gala op kerstavond. Trek een paar vrolijke boxers met kerstmotief aan en geniet van de echte adventssfeer. De boxerslip met elastische tailleband past je perfect, zodat je je niet hoeft in te houden tijdens het kerstdiner. Trakteer jezelf op kerstkoekjes, traditionele karper en eerlijke aardappelsalade! En maak je geen zorgen -...

Stort je op het gala op kerstavond. Trek een paar vrolijke boxers met kerstmotief aan en geniet van de echte adventssfeer. De boxerslip met elastische tailleband past je perfect, zodat je je niet hoeft in te houden tijdens het kerstdiner. Trakteer jezelf op kerstkoekjes, traditionele karper en eerlijke aardappelsalade! En maak je geen zorgen - dierenliefhebbers, natuurliefhebbers en liefhebbers van lekker eten komen hier ook aan hun trekken, net als mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten.

Hoe kies je een herenboxershort

Mannenboxershorts zijn vooral geschikt voor langere en ten minste licht ontwikkelde figuren, omdat ze de billen en mannelijke trots perfect omsluiten. Hoe zit het met de lengte van de benen? Over het algemeen geldt: hoe meer ontwikkeld je dijen zijn, hoe korter je kunt kiezen. Bekijk de Horsefeathers Czech boxershorts of de 69SLAM boxershorts. Heb je nog nooit van ze gehoord? Het wereldberoemde merk van dames- en herenondergoed, badmode en accessoires werd geboren op Bali, een paradijs van surfers, zon en goed humeur.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-18 van 18 items
1-18 van 18 items