Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar comfortabele loose fit shorts voor heren? Maak ruimte in je garderobe voor vrolijke shorts met een motief van schattige schapen, Franse bulldogs of bosdieren. En tot overmaat van ramp zullen ook natuurliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en kerstvakantie of mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten hier hun h...

Ben je op zoek naar comfortabele loose fit shorts voor heren? Maak ruimte in je garderobe voor vrolijke shorts met een motief van schattige schapen, Franse bulldogs of bosdieren. En tot overmaat van ramp zullen ook natuurliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en kerstvakantie of mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten hier hun hart kunnen ophalen. Wil je je partner verrassen met iets ongewoons? Draag een handgebreide korte broek die je gewoon niet ziet!

Draag de Tsjechische shorts van Styx en Represent

Styx en Represent herenshorts zijn de voor de hand liggende keuze voor iedereen die perfect gesneden ondergoed van het Tsjechische merk wil. Ze zijn gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat zeer licht en ademend is en geschikt voor de gevoelige huid. Het is aan jou welk patroon je kiest en of je de voorkeur geeft aan shorts met klassiek of sportelastiek. En trouwens - op Nedeto.nl vind je ook grappige en kleurrijke shorts voor stelletjes of voor het hele gezin!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 48 items
naar de pagina
1-30 van 48 items