Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar comfortabele loose fit shorts voor heren? Maak plaats in je garderobe voor een vrolijke short met een zacht motief dat de romanticus en natuurbeschermer in je wakker maakt. Doe er je voordeel mee en draag ze naar een langverwachte vergadering waar je op je best voor de dag wilt komen. En tot overmaat van ramp zullen ook die...

Ben je op zoek naar comfortabele loose fit shorts voor heren? Maak plaats in je garderobe voor een vrolijke short met een zacht motief dat de romanticus en natuurbeschermer in je wakker maakt. Doe er je voordeel mee en draag ze naar een langverwachte vergadering waar je op je best voor de dag wilt komen. En tot overmaat van ramp zullen ook dierenliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en de kerstvakantie of mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten hier hun hart kunnen ophalen.

Draag de Tsjechische shorts van Styx en Represent

Korte broeken met langere pijpen mogen in geen enkele garderobe ontbreken, omdat ze dankzij hun lossere snit veel gebreken kunnen verbergen. De paradepaardjes van de Tsjechische shortscene zijn ongetwijfeld de Styx en Represent herenshorts, die gemaakt zijn van 100% katoen. Het is aan jou welk patroon je kiest en of je de voorkeur geeft aan shorts met klassiek of sportelastiek. En trouwens - op Nedeto.nl vind je ook grappige en kleurrijke shorts voor stelletjes of voor het hele gezin!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-11 van 11 items
1-11 van 11 items