Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Breng de kerstvakantie in alle rust door. Je wordt vergezeld door kleurrijk ondergoed met vrolijke motieven van vliegende kometen, sneeuwvlokken, besneeuwde landschappen en elfen van de Kerstman, die inherent bij Kerstmis horen. Trek een vrolijke kerstshort of -boxershort aan, trek warme sokken met een feestelijk motief aan en word weer dat kl...

Breng de kerstvakantie in alle rust door. Je wordt vergezeld door kleurrijk ondergoed met vrolijke motieven van vliegende kometen, sneeuwvlokken, besneeuwde landschappen en elfen van de Kerstman, die inherent bij Kerstmis horen. Trek een vrolijke kerstshort of -boxershort aan, trek warme sokken met een feestelijk motief aan en word weer dat kleine kind dat in wonderen geloofde.

Hoe kies je vrolijk ondergoed

Neem jezelf deze kerst niet te serieus en koop een vrolijke korte broek met kerstmotief die zelfs bij de Grinch de feestvreugde opwekt. Let bij het kiezen echter niet alleen op het ontwerp, maar ook op de snit, de kwaliteit van de afwerking en de gebruikte materialen. Je nieuwe kerstshort moet los zitten, voldoende ademen en zweet afvoeren zodat je hem 's nachts niet hoeft uit te trekken. Een geweldige keuze zijn de kleurrijke shorts met een feestelijk motief van Styx, een merk dat Tsjechisch ondergoed maakt van 100% katoen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 52 items
naar de pagina
1-30 van 52 items