Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Kijk eens naar de geweldig zittende boxershorts, klassieke slips of jongensshorts die niet knellen of knellen, onder broeken met wijde pijpen kunnen worden gedragen en heerlijk zijn om in te ontspannen of te slapen. Naast ...

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Kijk eens naar de geweldig zittende boxershorts, klassieke slips of jongensshorts die niet knellen of knellen, onder broeken met wijde pijpen kunnen worden gedragen en heerlijk zijn om in te ontspannen of te slapen. Naast comfort bieden shorts voor jongens ook voordelen voor de gezondheid - ze zijn los en luchtig, zodat de geslachtsdelen niet oververhit raken.

Hoe kies je ondergoed voor jongens?

Jongensondergoed komt in direct contact met de gevoelige babyhuid, dus geef de voorkeur aan natuurlijke materialen die de huid niet irriteren. Probeer bijvoorbeeld ondergoed van lichtgewicht en ademend katoen, antibacteriële bamboevezels of comfortabel modal. Goed passende boxershorts kunnen worden aanbevolen voor dagelijks gebruik of sport, terwijl loszittende kindershorts de duidelijke leider zijn om in te slapen. Je hoeft een klassieke slip ook niet te vermijden - maar kies er wel een die niet knelt of snijdt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 187 items
naar de pagina
1-30 van 187 items