Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Zet in op boxers voor jongens van Fila of Styx. Ze kunnen een korte of langere pijp hebben en een sportief, klassiek of geweven elastiek dat ze stevig op hun plaats houdt. Ze kunnen gedragen worden onder strakke broeken of bij...

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Zet in op boxers voor jongens van Fila of Styx. Ze kunnen een korte of langere pijp hebben en een sportief, klassiek of geweven elastiek dat ze stevig op hun plaats houdt. Ze kunnen gedragen worden onder strakke broeken of bij het sporten, want ze zitten als gegoten. Pas alleen op voor uitgesproken naden, die blaren of onaangename krassen kunnen veroorzaken.

Hoe kies je ondergoed voor jongens?

Omdat ondergoed voor jongens in direct contact komt met de gevoelige babyhuid, moet het gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal. Kies voor dagelijks gebruik ondergoed van ademend katoen, bamboevezels of modal. Aan de andere kant moeten kunstvezels worden vermeden, omdat ze de huid van kinderen kunnen irriteren en allergische reacties kunnen veroorzaken. De vraag is ook of je moet kiezen voor een jongensboxershort, -slip of -short. De losse shorts worden gedragen onder wijdere broeken of om in te slapen, terwijl de jongensboxers en -slips goed aansluiten op het lichaam, gedragen kunnen worden onder strakke jeans en geweldig zijn om in te sporten.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 63 items
naar de pagina
1-30 van 63 items