120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Bekijk de comfortabele shorts, geweldig zittende boxershorts of klassieke jongensslips die speciaal geschikt zijn voor sporten of onder strakke broeken. Dankzij het brede, bobbelige rubber blijven ze goed zitten zonder te kne...

Ben je op zoek naar jongensondergoed dat comfortabel en stijlvol is en ook nog eens gemaakt is van kwaliteitsmaterialen? Bekijk de comfortabele shorts, geweldig zittende boxershorts of klassieke jongensslips die speciaal geschikt zijn voor sporten of onder strakke broeken. Dankzij het brede, bobbelige rubber blijven ze goed zitten zonder te knellen. Pas alleen op voor uitgesproken naden, die blaren of onaangename krassen kunnen veroorzaken.

Hoe kies je ondergoed voor jongens?

Kies jongensondergoed met de gevoelige babyhuid in gedachten, dat bijzonder comfortabel is met natuurlijke materialen zoals ademend katoen, bamboevezel of modal. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of je kiest voor een jongensslip, boxershort of boxershort. Denk eerst en vooral aan comfort. Boxershorts en slips voor jongens sluiten nauw aan op het lichaam, kunnen onder strakke jeans worden gedragen en zijn geweldig om in te sporten, terwijl losse shorts onder wijde benen schuilgaan en ideaal zijn om in te slapen.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-20 van 20 items
1-20 van 20 items