Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Sokken zijn een van de basistypen kinderondergoed. Zoals met boxers, slip a shorts Het is ook belangrijk om de juiste maat te kiezen voor jongenssokken. Als je kleine sokken koopt, zullen ze schaafwonden veroorzaken en de ontwikkeling van de voet negatief beïnvloeden. Onnodig grote sokken voor jongens gaan klitten en maken blaren. Let bij het ...

Sokken zijn een van de basistypen kinderondergoed. Zoals met boxers, slip a shorts Het is ook belangrijk om de juiste maat te kiezen voor jongenssokken. Als je kleine sokken koopt, zullen ze schaafwonden veroorzaken en de ontwikkeling van de voet negatief beïnvloeden. Onnodig grote sokken voor jongens gaan klitten en maken blaren. Let bij het kiezen op de enkelzoom. Het mag niet te smal zijn om de voet niet onnodig te wurgen.

Populaire gekleurde sokken voor kinderen

Kinderen houden van kleur, dus hoe kleurrijker en vrolijker de sokken voor je jongen, hoe beter. Vrolijke jongenssokken kunnen bedrukt worden met dieren, eten, fruit, auto's of stripfiguren. Als je geld wilt besparen, ga dan voor voordeelpakketten sokken voor jongens die meerdere paren sokken bevatten. Hierdoor betaal je minder voor een paar dan wanneer je sokken per stuk zou kopen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 135 items
naar de pagina
1-30 van 135 items