Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Kinderen zullen verliefd worden op het vrolijke ondergoed. Ze kiezen zelf welke gekleurde meisjesslip of jongensbroek ze de volgende dag naar de kleuterschool dragen. En als je sokken met speelse motieven voor ze koopt, kun je de ondergoedvoorbereiding achter je laten. Je kunt de slips per stuk kopen, maar ook in handige verpakkingen van meerder...

Kinderen zullen verliefd worden op het vrolijke ondergoed. Ze kiezen zelf welke gekleurde meisjesslip of jongensbroek ze de volgende dag naar de kleuterschool dragen. En als je sokken met speelse motieven voor ze koopt, kun je de ondergoedvoorbereiding achter je laten. Je kunt de slips per stuk kopen, maar ook in handige verpakkingen van meerdere stuks.

Kwaliteitsvolle babyslip van natuurlijke materialen

De huid van kinderen is extreem gevoelig. Of je nu slips voor meisjes of boxers voor jongens koopt, controleer eerst en vooral het productiemateriaal. Ondergoed voor kinderen moet uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Het beste in dit opzicht is katoen, dat hypoallergeen is en zweet perfect van het lichaam afvoert. Meisjes kunnen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat rennen in kleurrijke slips. Gekleurde slips en gekleurd ondergoed voor kinderen zouden geen huidproblemen mogen veroorzaken. Let bij het kiezen van de snit van de broek op het elastiek in de taille en rond de heupen. De elastiekjes mogen niet in de huid van de baby snijden, maar moeten het ondergoed op zijn plaats houden.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-16 van 16 items
1-16 van 16 items