Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wil je van het aantrekken van je ondergoed een belevingsritueel maken waar je kinderen naar uitkijken? Vul hun commode met kinderondergoed met vrolijke motieven. Met kleurrijk en vrolijk ondergoed trek je ze gegarandeerd over de streep. En wat brengt het jou nog meer? Ondergoed voor kinderen met vrolijke motieven stimuleert hun creativiteit en v...

Wil je van het aantrekken van je ondergoed een belevingsritueel maken waar je kinderen naar uitkijken? Vul hun commode met kinderondergoed met vrolijke motieven. Met kleurrijk en vrolijk ondergoed trek je ze gegarandeerd over de streep. En wat brengt het jou nog meer? Ondergoed voor kinderen met vrolijke motieven stimuleert hun creativiteit en verbeelding, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van het denkvermogen van kinderen. Het aantrekken van bijvoorbeeld jongensboxershorts en meisjesonderbroeken zal veel leuker zijn en het hele proces zal minder stressvol zijn.

De kwaliteit van gekleurd ondergoed voor kinderen komt op de eerste plaats

Het maakt niet uit of je babysokjes, boxers, slips of onderbroeken koopt. Alle kleding voor kinderen moet geschikt zijn voor hun gevoelige huid. Dit geldt dubbel voor ondergoed. In ons aanbod vind je zowel Tsjechisch ondergoed voor kinderen als ondergoed van buitenlandse merken. Wat hebben ze gemeen? Hoogwaardige productiematerialen en comfortabele pasvormen die de bewegingsvrijheid van kinderen niet beperken. Ondergoed van de beste kwaliteit komt niet alleen uit Tsjechië, maar is ook gemaakt van natuurlijke materialen. Katoen is de beste keuze omdat het ademend is en zweet van het lichaam afvoert. Het elastiek rond de liezen, enkels en taille houdt het ondergoed op zijn plaats, maar snijdt niet in en laat kinderen vrij.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 180 items
naar de pagina
1-30 van 180 items