Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Geniet met volle teugen van de sport! Trek functioneel herenondergoed voor sporters aan en wees klaar om de prestatie van je leven te leveren. Sportondergoed voert zweet effectief af en absorbeert onaangename geurtjes, naast een hogere duurzaamheid en betere thermoregulerende eigenschappen. Dus verruil je klassieke ondergoed voor functionele bo...

Geniet met volle teugen van de sport! Trek functioneel herenondergoed voor sporters aan en wees klaar om de prestatie van je leven te leveren. Sportondergoed voert zweet effectief af en absorbeert onaangename geurtjes, naast een hogere duurzaamheid en betere thermoregulerende eigenschappen. Dus verruil je klassieke ondergoed voor functionele boxers of slips, trek je sportieve sokken aan en ga op weg om persoonlijke records te breken. 

Hoe kies je sportondergoed voor mannen

Of je nu mannen- of vrouwensportkleding kiest, het belangrijkste is dat het je perfect past - het knelt nergens en trekt nergens aan. De ideale keuze is een nauwsluitende herenboxershort of -slip, die in de koude maanden kan worden aangevuld met een functioneel vest. Let ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Terwijl ondergoed van synthetische vezels zoals polyamide of polyester zweet effectief afvoert en snel droogt, zijn boxerslips van bamboevezel of merinowol geurabsorberend, antibacterieel en niet-irriterend.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 315 items
naar de pagina
1-30 van 315 items