120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Op zoek naar praktisch ondergoed voor kinderen? Pak zwart babyondergoed. Het voordeel van de zwarte kleur is dat het echt veel verbergt. Kinderen zijn als een zak vlooien. Ze zitten niet stil en vieze kleren en ondergoed zijn aan de orde van de dag. Denk eraan als ze binnenkomen van buiten, hun schoenen uittrekken en je sokken ziet die 's ochten...

Op zoek naar praktisch ondergoed voor kinderen? Pak zwart babyondergoed. Het voordeel van de zwarte kleur is dat het echt veel verbergt. Kinderen zijn als een zak vlooien. Ze zitten niet stil en vieze kleren en ondergoed zijn aan de orde van de dag. Denk eraan als ze binnenkomen van buiten, hun schoenen uittrekken en je sokken ziet die 's ochtends nog helder wit of gekleurd waren! Spaar je zenuwen en koop zwarte babysokjes voor je kinderen. Zelfs als er na het wassen nog een vlek op zit, is die niet zichtbaar. En wist je dat kinderen zwart zien als een kleur voor volwassenen? Maak ze blij met zwart meisjes- of jongensondergoed. Ze zullen trots zijn!

Comfortabele snit en aangename materialen van het ondergoed in zwart

Het alfa en omega van kinderondergoed is kwaliteitsproductiemateriaal en een perfecte pasvorm. Kies qua materiaal vooral voor natuurlijke materialen. Ideaal is 100% katoen of een combinatie met elastaan. De katoen/elastaanmix wordt voornamelijk gebruikt voor het naaien van zwarte kinderboxers en -slips. Zorgt ervoor dat het ondergoed perfect op het lichaam aansluit. Let bij zwarte kindershorts vooral op het elastiek in de tailleband, dat ervoor zorgt dat de short niet afzakt. Het rubber moet breed genoeg zijn, het mag niet knellen of krassen. Richt je bij meisjesslips op het elastiek rond de dijen. Ze moeten de voet van het kind volgen, maar niet strak of onnodig los zitten.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-6 van 6 items
1-6 van 6 items