120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Laat je fantasie de vrije loop en voeg een kleurrijke slip toe aan je garderobe die van elke dag een plaatje maakt. De vrolijke slips zullen je niet alleen overtuigen door hun originele ontwerp, maar ook door hun kwaliteit. Ze zijn uiterst comfortabel, perfect gesneden en genaaid van eersteklas materialen die de gevoelige huid aankunnen. Geloof...

Laat je fantasie de vrije loop en voeg een kleurrijke slip toe aan je garderobe die van elke dag een plaatje maakt. De vrolijke slips zullen je niet alleen overtuigen door hun originele ontwerp, maar ook door hun kwaliteit. Ze zijn uiterst comfortabel, perfect gesneden en genaaid van eersteklas materialen die de gevoelige huid aankunnen. Geloof je me niet? Probeer de 69SLAM bamboe slip zelf.

Hoe kies je damesondergoed

Perfect zittend ondergoed zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel en jezelf voelt. Je moet alleen weten naar welk type je moet grijpen. Klassiek gesneden slips zijn het populairst bij vrouwen, maar ze zijn niet altijd de ideale keuze. Als je je zorgen maakt over grotere dijen, kies dan voor slips met een pijp, als je de billen optisch wilt liften, draag dan een slim gesneden Brazilian. Een kanten slip mag niet ontbreken in je garderobe - een sexy stuk dat de juiste sfeer voor de avond creëert. 

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 169 items
naar de pagina
1-30 van 169 items